Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2019 21:09 - не пипай тази Пеперуда!
Автор: peperutka Категория: Тя и той   
Прочетен: 367 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
            

   Какво е imprint? / на масите...

Всички знаете, как подсъзнанието ви е като попивателна хартия и буквално побира в себе си всичко до което се докосне. Тук няма да се занимаваме с профанщината за 25-ия кадър и т.н. обаче.
Imprint-а е най-древната техника за mind control откакто съществува света, просто защото може да се прави и без технология.

Това е процес, в който на вас постепенно, но постоянно ви се насажда някакъв образ или идея, като след всеки следващ път вие я възприемате все по-лесно, докато спирате да й обръщате внимание и я възприемате за естествена.

Живеем в общество, което ни imprint-тва всеки ден с хиляди образи, без дори да го осъзнавате.
Тези, които правят това обаче много добре разбират какво правя и защо го правят. 

Ако искате контрол над масите, вие трябва бавно да прокарвате дадена идея в гещалта на масовото съзнание и енергетика.
Това е хитрият начин.

Imprint-ът е винаги енергиен, което може да доведе и до генетично изменение. Може да има няколко произхода:

• може да бъде чисто социален, което включва обществено мнение, религия, културно програмиране и т.н.
• може да бъде ментален (от някой човек) към друг човек/нещо
• може да има механичен източник (телевизия, радио – всякакъв тип медия или генератор за разпръскване на образи)
• може да бъде направен от нефизически същества към човек в 3D


Навярно има и други видове, но това са главните, които ни интересуват и които ще разглеждаме в момента.

със съкр..

Холивуд

Един от най-големите imprint-ери, след медията като цяло, е Холивуд. Imprint-ът е основното оръжие на predictive programming-а, описан в следговора на „Документите Тера“.
Човек не си дава никаква сметка, как определени повтарящи се образи се наслагват в човешкото съзнание с годините, което оказва своята роля във възприемането на старото и новото.



Извънземните несъмнено играят роля във формирането на общественото мнение на нашата планета. 
Те го подготвят за евентуалната бъдеща среща с алтернативни форми на живот. Подозирам, че „Стар Трек“ е само едно от онези човешки творения, вдъхновени от извънземни същества. Тяхната цел е хората да престанат да мислят, че са сами във вселената и постепенно да възприемат действителността.
А тя е, че ние сме само една от многобройните групи на галактическото общество.

Искам читателите да разберат, че не забелязах и следа от упражняване на психическо насилие над интелектуалния труд на хората в Холивуд. Извънземните просто изслушваха идеите на даден сценарист и после, докато той спи, му подаваха други сходни идеи. Самият сценарист по никакъв начин не беше принуждаван да приеме тези идеи. Напротив, той имаше пълна свобода в избора си да ги приеме или отхвърли. Ако той все пак ги е избрал, то е заради факта, че те се нравят на широката публика. Самият автор нямаше и представа, че идеите са негови.

Не зная и останалите етапи от проекта на извънземните за формиране на общественото мнение. Не бих се изненадал, ако и други телевизионни и кинопродукции се окажат неявно вдъхновени от тях. Мисля, че изследването на този въпрос би било прекрасен проект за следващото поколение дистанционни наблюдатели.“


Край на откъса.

И така. Да се абстрахираме от полярните глупости в стил „звездните братя се опитват да ни еманципират“ и т.н., които поради ниската перспектива и интерпретация на автора, неизменно присъстват в текста.

Изводът тук е следния – целият Холивуд се ръководи от идеи и планове, които погледнато от най-високо – нямат земен произход, а някои дори нямат и физически корен. Холивуд служи за imprint-ване на идеи. Шаблони които произлизат от Тъмната полярност. Именно затова толкова самосвали с пари се изливат там. Да, това е огромна индустрия, но тя не се ръководи от случайни хора и обслужва различни цели МНОГО по-големи от проста печалба и финансова реализация.

Ако можете да наблюдавате моделите ще можете с голям успех да проследявате и мисловните модели и идеи за бъдещето на Тъмната полярност. В тази връзка изобличаването на медията (във всичките й форми) и нейния predictive programming е от съществено значение в момента. (По този повод, сайта ни набира добровлни преводачи от английски, които да помагат в тази насока. Ако чувствате, че това е важно и направите жеста да отделите от личното си време и да помогнете – можете да ни потърсите на e-mail-а на Издателството. Просто сме само двама и можем да покрием всичко, което искаме да представим.)


Видове imprint...

към негативизъм и ритуализация, чрез новини и ..кино...

следва......

Зимна Приказка за..Троновете @@@ д.г. Е. м.

  
image




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: peperutka
Категория: Тя и той
Прочетен: 528555
Постинги: 406
Коментари: 3784
Гласове: 691
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031