Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2019 21:11 - Шефа на пУткин
Автор: peperutka Категория: Тя и той   
Прочетен: 889 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 11.09.2019 21:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

   image


 През 1989 година агента Вангелия Гущерова по насоки на КГБ пророкува: “Страх, страх! Двама американски братя падат, изкълвани от птици железни. Вълците вият от храста и невинна кръв се пролива като река.” Предсказанието се сбъдва 11 години по-късно на 11 септември 2001 година. Ротшилд си резервира месец преди атентата, стая с добър изглед към близнаците.
Ротшилд командва КГБ и Моссад а те CIA чрез внедрени агенти и президенти.


неделя, 11 октомври 2015 г.

Отдавна Путин се кани че разполагал с компромат за атентатите от 11 септември 2001 година./ Отдавна е доказано че атентата е поръчан от шефа му. / ВИЖ, горе..


На 11 септември посред нощ (вашингтонско време) Путин се обажда на сънения Буш:- Моите съболезнования във връзка с терористичните атаки, г-н Президент!
- Какви терористични атаки?
- О, извинете! Ще ви позвъня по-късно. 

На 11 септември 2001 г. Путин първи(!) изразява съболезнованията си към САЩ и президента Буш-младши по повод трагедията с небостъргачите, като предлага и помощ. Когато САЩ решават, че за всичко са виновни афганските талибани (което и досега не е доказано), криещи Осама бин Ладен и „Ал Кайда“ в своите пещери, Русия разрешава на американците пълен транзит за Афганистан през своята територия.  

Шокираща информация излезе в световните медии. Руският президент Владимир Путин разполагал със спътникови снимки, които недвусмислено доказват, че САЩ са причинили атентатите от 11 септември 2001 година. Американски експерти твърдят, че независимо от факта, че отношенията между Русия и Съединените щати в момента са достигнали най-голямото си влошаване от Студената война насам, то руския президент досега е създал само „дребни неприятности“ на Барак Обама. Ситуацията е затишие пред буря и руския президент се кани да нанесе само един удар, но той ще бъде смъртоносен.

Русия подготвя публикуването на доказателства, които разкриват, че правителството на САЩ и американските разузнавателни служби са замесени в атаката от 11 септември 2001 г, при която бе ударен Световния търговски център в Ню Йорк, пише руската „Правда“. В доказателствата ще бъдат включени и сателитни снимки, предава още сръбския „Телеграф“. Както посочват от руският вестник, в доказателствата ясно се вижда, че американското ръководство стои зад атака.

Владимир Путин атакува смъртоносно САЩ

 Влад Путлич е кукла на Ротшилд, нечовека поръчал взривяването на кулите близнаци. Информацията за кулите отдавна излезе на бял свят.Още миналата година Шоломонов заплашваше че ще разкрие някаква информация.Явно шефът му Якоб, му е наредил отново да разкрие информацията заснета със сателит, както навремето му даде информацията,или поръчката за времето на взривяването на кулите и е поръчал заснемането на компромат с/у САЩ /уморен кон който Ротшилдови изсмукаха и сега унищожават/.

2001:
На 11-ти септември по заповед на Ротшилд е организиран атентатът срещу Световния търговски център (СТЦ). Под претекст, че става въпрос за сигурността, се отнема свободата на хората по целия свят. Точно същото правят с пожара в сградата на Райхстага в Германия през 30-те години.
Атентатът е използван и за получаването на контрол над някои страни по света, които не допускат създаването на централни банки от Ротшилд, и така за по-малко от месец след атаките американските въоръжени сили нахлуват в Афганистан, една от общо 7-те страни, които нямат контролирана от Ротшилд централна банка. Седмица преди атаките срещу Световния търговски център Zim Shipping Companyе изведена от офисите си в СТЦ. Нарушаването на договора струва на компанията 50 000 долара. Никога и никакъв мотив не се посочва. Zim Shipping е 50% собственост на държавата Израел (семейство Ротшилд). 
 

image   
image

image





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. peperutka - Tъпата Неуморна Баба Вуна, играе...
11.09.2019 21:20
на Принципа: разделяй и владей!
/и даже, не го осъзнава...чехълчето...

а за вас, разумните ,мои верни читатели,
ще добавя..още Н Николов..
/за Курската подводница, утре вечер
цитирай
2. peperutka - откъс от Тайните протоколи/ която ,аз четох..тоочнооо в 2000 год..гадостино..
11.09.2019 21:22
Атентатите от 11 септември са най-голямото предизвикателство пред новото хилядолетие. Всички ние гледахме изявленията по арабската телевизия на Осама бин Ладен и талибаните. Тези хора, за които човешкият живот няма никаква стойност, бяха уплашени. Но не от заплахите на Джордж Буш и американската бойна машина. А от силата, която ги ръководи.

Тази невидима сила, която всъщност е и истинският автор на атентатите.
Тези събития бяха подготвяни години. И ответните реакции- също. Те са брънка от един Световен заговор за Световно господство. Знаем, че за мнозина това звучи невероятно и дори налудничево. То звучи като измислица от приказките. Но ако световната общественост не беше манипулирана така изкусно в продължение на години от информационни агенции, които бяха в ръцете на шепа господари, тя щеше да разбере, че тези действия бяха планирани и че последният етап за Световното господство е в пълен ход. Още през 1990г. един български емигрант- Никола Маринов Николов написа книгата "Световната конспирация", издадена в много страни, включително и у нас. През 1993г. същият автор издаде и книгите "Тайните протоколи" и "Новият ред". Ако обществото беше приело сериозно написаното от него, щеше да разбере кои са истинските виновници за всичките ни нещастия и днешните събития нямаше да се случат.
Ето какво казва Н.Николов през 1993г. в предговора на "Тайните протоколи": "Главната цел на тази книга сте вие, читателите, вашето благополучие и бъдещето на децата ви. Аз знам, че сте целенасочено дезинформирани от едно общество, което си служи с лъжа и измама до такава степен, че ви е невъзможно да различите истината от неистината. Това, което разбирам, разбират и много други хора по света, но разликата между мен и тях е, че аз не се страхувам да поема отговорността да опиша това,което виждам.
цитирай
3. peperutka - .........
11.09.2019 21:23

Има хора, които не желаят вие да знаете това, което искам да ви кажа. Те се опитваха много пъти да ме спрат да говоря за него. Годините, прекарани в лагери и затвори, побоищата и гаврите са единствените ми ордени за откровеност към вас. Зная много добре, че никой не е спечелил, казвайки на хората истината. Желанието ми е вие да бъдете информирани за света, в който живеете, и сами да направите своите изводи и заключения. Не вярвам в теорията, че една поредица от събития без всякаква връзка помежду си трябва да определят бъдещото развитие на света и личната ни съдба. Съвсем ясно е, че тези, които притежават властта и богатствата, са се свързали заедно и провеждат един дългосрочен план, който да насочи бъдещето ни в желаната от тях посока. Аз се опитвам да защитя принципите, в които вярвам, а именно оцеляването на семейството ми и на човешкия род, без да бъде манипулиран и контролиран.
Играе се една необикновено голяма игра на шах, на такова високо равнище, което не сме в състояние да си представим- и за нещастие в тази игра ние сме пионките. А в шаха пионките обикновено се жертват заради някакво предимство.
цитирай
4. peperutka - bosso, гледай си Боко Тиквата..
11.09.2019 23:15
лика-прилика сте си...
и си кютай у кафеза,нали казахме..
педерацията е за педерази и педеразки..
лека....
/ва-банк, се пише...а, не ва банГ..
учительке любима, уж фр. си учила..

Ва-банк (фр. va banque)
цитирай
5. peperutka - не можеш да влизаш тук..и да ме обиждаш!
11.09.2019 23:51
гоня те най културно с лека нощ..
...аз не те посещавам..Сбогом!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: peperutka
Категория: Тя и той
Прочетен: 528657
Постинги: 406
Коментари: 3784
Гласове: 691
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031