Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10 20:34 - и моят поздрав за..милена,Тя си знае@
Автор: peperutka Категория: Тя и той   
Прочетен: 199 Коментари: 11 Гласове:
5 
  
      и, да се върнем към  666 )))))


Във философията и теологията бинарни системи също не липсват. Добро – зло, Бог – Сатана, ред – хаос … На това и обръща внимание при четене на Откровението Андрей Осипов (Skurlyagin):

„Тълкувателите забравят, че главната тема на Апокалипсиса е една непримирима борба между доброто и злото, при това в крайна форма, в състояние на война.

90% от текста се състои в описания на „военните действия“. Логично е да търсим отговора на числото 666 във връзка с борбата на противоположностите, тоест в рамките на бинарната система. Според теорията, представена преди няколко години професор Г. К. Semin и потвърдена от строги математически изчисления, двоичните системи са стабилни само в диапазона от 1 / 3 до 2 / 3. Това означава от 33,3% до 66,6%. В противен случай рязко се увеличава тяхната нестабилност, и загуба на контрол. Без външна намеса тази система е обречена на разпад.

„Но да се върнем към 666 – продължава Осипов (Skurlyagin). – От текста става ясно, че в началото се появява първият звяр – Антихристът, а след това вторият – лъжепророкът. Вторият започва активно да агитира за първия: „… и кара земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр …

“ „И в чудесата, които са му дадени да прави пред звяра, той заблуждава тези, които живеят на земята …“

Това означава, че има активна пропаганда, в резултат на което броят на привържениците на Антихриста нарастват и в бинарната система се натрупват промени, водещи до загуба на равновесие. Именно в този момент се определя „числото на човека“ – критичната стойност, над която започва властта на Антихриста и ще изисква принудителната намеса на Бог.

Възстановяването на равновесието трябва да се извършва на качествено ново равнище „И видях ново небе и нова земя …“ И така- защо 666?

По време на написването на Апокалипсис изчисленията са реализирани по азбучна номерация, удобна за писане на числа само до хиляда, така че мисля, 666 означава две трети и нищо повече. „

Познаването на тази граница, според учените, е от решаващо значение в политиката и икономиката. Например, ако в социално-икономическата система се намали драстично ролята на влияние на правителството от 66,6% до 33,3%, това ще доведе до намаляване на броя на работниците и служителите в дадена икономика 4 пъти: останалите ще отидат в сенчестата икономика и натуралното стопанство. Теорията на устойчивостта на бинарните системи може да бъде полезна в корпоративното управление. Интересно е какво би казал за това Йоан Богослов?


http://bultimes.com/kloniraneto-na-antihrista-eksperimenti-s-dnk/


Гласувай:
6
1Следващ постинг
Предишен постинг

1. peperutka - :-)) с най-голяма симпатия, мими...
07.10 20:43
много харесвам, как пишеш...и, кой ли не обича Романтика,приказки,Чудеса,Любов
но,какво ли би добавил тук..нашият доктор на математ.поезия..
цитирай
2. yotovava - така че мисля, 666 означава две т...
07.10 20:45
така че мисля, 666 означава две трети и нищо повече

ми да :)))))))))))
цитирай
3. peperutka - :-)) ваалее, бърза си.като Стрела..
07.10 20:48
и, точна като Амазонка....
позна,мила, Темата е..Поезия vs Matematika...
ха да видим...Цялото Кралско Войнство..
цитирай
4. eva666 - редовно..ме дразнят с това 666.и ме плюят..
07.10 21:14
сякаш, аз мога да ..сгреша )))
могаа, даа ..ако, така го реша, Хуйч...

освен това, писах и за 661/ щот съм устойчива копирайтка...
ее, и още продължават някои...кот..кокошки..
с тъпите си ноктенца....
......Времето е с мен@@@ кис кис кисс..
цитирай
5. peperutka - със минуси...Отличник не се става..
07.10 21:40

нужни са безУсловна Любов..и редовен ...секс @@@
3 х 3 ..на ден.))))
цитирай
6. peperutka - какво си мислите, че..
07.10 21:46
Енума Елиш...
когато.Дух, се рееше над..Водите...
в тъмнината на Хаоса..и, още нямаше Небеса...
.......
Всичко ,което се случва е..случайно...надали..
аз мисля/споделям го/ откак съм записала тук
че, ние сме Деца на..Висши Математици, надарени инженери
и..вдъхновени био-Генетици...
а, Библията, гл 12 Откровение
е Програма /за нашето..бъдешо развитие.
/което , виж ти..се сбъдва ..1 в 1 ....
какво Чудо, нали ...
цитирай
7. saankii - Прогнозите се сбъдват?
07.10 22:09

.........продълж ..за който има интерес...

Прецизните тълкуватели намират числото 666 навсякъде – на копчетата, на обувките, на кредитни карти, в номерата на новите компютри и банковите кодове. Вярно е, че тайната на самото число се опитват да разкрият малцина. За да направят това, трябва поне да могат да смятат.

Аритметика
Например 666 е сумата на първите 36 цифри. Мистиците обясняват: на 36 години в хората се укротяват страстите и започват да разчитат на ума си.

Друго наблюдение: ако вземем квадратите на първите седем прости числа (2, 3, 5, 7, 11, 13, 17) и ги съберем, отново се получва 666. Съществува хипотеза, че 666 означава несъвършенство, за разлика от номер 777, което е три пъти символ на хармония. Много интерпретации, но често детайлите остават извън анализа.
Да се замислим как е написано „числото на звяра“ в оригинала, който в първоизточника е на гръцки. За нас, които работим с арабски цифри, три шестици носят мистично очарование. Но когато е написано Откровение, числата са „изглеждали“ различно. Защо Йоан Богослов обявява 666 за „числото на звяра“ и го нарича „човешкият номер“? Какво иска да каже?
цитирай
8. saankii - https://youtu.be/080SZFGnJOI
07.10 22:14

Току що обявените Нобелови награди за Химия и Физика отидоха за изследванията свързани с Въглеродния атом. Нобеловата награда за Химия бе дадена на трима учени за разработката на инструмент за манипулиране на въглеродните атоми. Докато наградата за Физика бе получена от двама физици родени в Русия, за техните изследвания на забележителните качества на Графина, много тънка форма на Въглерода.

Докато обявяваха Нобеловата награда за Физика, Кралската Шведска Академия започна , "Въглерода, основата на всички познати форми на живот на Земята, ни изненада отново."

Те не осъзнаваха колко подвеждащо бе това тяхно изказване. Това, което видяхме в Графина е само бегъл поглед на чудесата, на които е способен Въглерода. Особено, това което ни чака много близко бъдеще!

Преди да разкрием вида на Въглерода, който ще промени всеки аспект на нашия живот, толкова много и драстично нека да поставим на вашето внимание няколко други явления свързани с новините през последните седмици.

Напоследък имаше вихрушка от безпокойство в средите на учените относно откритието, че Слънцето влияе на разпада на радиоактивните елементи на Земята. Открито бе, че някакъв вид странни излъчвания от Слънцето е причината за мутация на материята на Земята.

Това е влиянието на скоростта на разпада на елементи като Въглерод-14, беше особенно тревожно и неочаквано. Въглерода, както бе отбелязано преди е основния градивен елемент на живота както знаем. И Въглерод-12 е най-изобилстващата форма на Въглерода отговорна за 99% от всички познати форми на на Въглерода. Това е изотоп на Въглерода съдържащ 6 протони, 6 електрони и 6 неутрони. 6-6-6. Това звучи ли ви познато?
След Кислорода, втория най-често срещан елемент в човешкото тяло е Въглерод-12. При кремацията, тялото се възвръща към своето състояние на Въглерод-12. След Водорода Хелия и Кислорода, които всичките да газове, Въглерод-12 е най-често срещания елемент във Вселената. Въглерод-12 също е един от петте елемента, който изгражда човешката ДНК.
цитирай
9. peperutka - epilog..
07.10 23:08

Критичната граница
„А да го разберат в първо приближение трябва буквално: номерът на човека – това е броят на хората, съблазнени от звяра. Само че броят е индиректен, изразен като част от цялото. 666 е две трети от 1000, просто казано – 66,6%. Тоест за да завладее света, злото трябва да преодолее границата от 66,6%, „- казва д-р Андрей Осипов (Skurlyagin). Смешното е, че този учен няма формално отношение към теологията. Научните му интереси са към стабилността на така наречените бинарни системи. Казано по-просто, системата на взаимодействие между две противоположности.
цитирай
10. getmans1 - Лудке, не си разваляй настроени...
08.10 00:37
Лудке, не си разваляй настроението ... така или иначе Апокалипсиса всеки ще го преживее в сетният си час ... и ОТКРОВЕНИЕ се казва и ще разбереш по кой път си вървял ... печат ще получиш но нищо няма да помниш ... следващия живот сам ще трябва да решиш на къде ще вървиш защото Бог е в теб и Звяра също ... а решението е твое кого да следваш ... пътища много 666 но правият път е един и нищо казано от мен до тук не е буквално ... и в живота и така и в Библията - Книгата на живота също

Айде, нека да е лека ... докато не съм се счупил и аз.
цитирай
11. missana - Бях писал специален материал за числото 666, озаглавен:
09.10 16:54
"В защита на онеправданото число 666", поместен в този блог на линк:

http://missana.blog/lichni-dnevnici/2017/12/12/v-zashtita-na-onepravdanoto-chislo-666.1582547

Няма землянин, който да знае повече за това число от мен, защото произходът му е свързан със Сириус.

666 = 1 + 2 +3 + 4 +...+ 36 = 36.37 / 2

Значи 666 е 36-тото триъгълно число. Но

19:39 = 0, (487179) и имаме: 487 + 179 = 666

А всички се сещаме с какво е свързана годината 1939.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: peperutka
Категория: Тя и той
Прочетен: 68241
Постинги: 257
Коментари: 2375
Гласове: 338
Архив
Календар
«  Октомври, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031