Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10 09:29 - един Филм за моятгерой,масонаПутя!
Автор: peperutka Категория: Тя и той   
Прочетен: 280 Коментари: 11 Гласове:
6

Последна промяна: 14.10 10:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


   роден,от Майка ЕРвейка и баща Масон
 / това накратко,за  моята опонентка....
   тя, побавнооо стопля...и ме помоли за доказателства,
   Ето, следват..

image


  
imageтук ще  бъде..и снимката  на татко  му..сл.малко..
image
  
image  
Гласувай:
7
1Следващ постинг
Предишен постинг

1. peperutka - следва в коментари/ ще дам и русски..връзки/ и видео..още,спя.../имам и КНИГа!!!
14.10 09:34

Трудно е да се забележат дори връзките на КГБ-ФСБ със световното масонството, за което в пресата почти нищо не се казва. Можем да научим за връзките на масонството с "Червените бригади" и службата за контраразузнаване в Италия, и от време на време да научаваме за близки контакти на ЦРУ с масоните на всички нива.

Секретноста на многостепенните структури в КГБ-ФСБ както и в масонските ордени е обусловена от тези цели. Без секретност не могат да съществуват. Oткритото нетайно социално господство може да предизвика нежелана резистентност, критика, дори и добре организирана опозиция/противодействие.А същата скрита доминация плаши, предизвиква несигурност, деморализира потенциални противници, не им позволява да видят проблема, за да оценят собствените си сили, за да преодолеят недостатъците, и да намерят правилното решение. А масонски ложи и клановите структура активно се възползват от това. Владимир Путин на политическата сцена в Русия изобщо в паметта на всеки: е неизвестен КГБ подполковник, който отиде в запас (кой знае защо), получава работа в Санкт Петербург университет. Тогава неочаквано, по демократичния сценарий от началото на 90, той внезапно е заобиколен от Анатолий Собчак, тогавашният лидер на демокрацията в Санкт Петербург. Незабелижимо за страничния наблюдател, Путин стана помощник на Собчак играе важна роля в кметството на "северната столица", и свързва икономиката на Санкт Петербург с Германия (в което важна роля играе Dresdner Bank)
цитирай
2. peperutka - за Елцин, поствах, май вчера/ ама тук, само..Кифленски пости се четат, Уви!
14.10 09:41
След неуспеха на Анатолий Собчак в изборите 1996 г., Путин с помоща на А.Чубайс и П.Бородин се премества в Москва, където работи като помощник ръководител на президентската администрация, ръководител на отдела за администрацията на президента на Руската федерация, първи заместник-ръководител на президентската администрация. След това, като с вълшебна пръчк бързо се издига до ръководител на КГБ-ФСБ през 1998. С една дума не е отивал в никакъв запас, но само растеше, растеше и растеше по служебната йерархия/стълбичка. От този стол той скоро се премества за министър-председателя на страната. Накрая, Елцин - заобикаляйки собствената си конституция!

- Назначава Путин за негов приемник и му предава цялата власт.

Самия скок на Путин от директор на FSB/Моссад в министър-председател причинява объркване. Няма управленски опит в някое от министерствата, няма опит в управлението на който и да е бизнес сектор, няма установени политически връзки. И изведнъж премиер- министър. Или може би има политически връзки, но те са невидими, скрити? Следващите четири години от управлението на Путин са показали, че това е - един много посредствен лидер. Анализатори и политолози повтарят една идея, че Путин прави, не е това, което се очаква от него и не прави това, което се очаква. В същото време, би било хубаво, ако резултатите от тази "непредсказуемост" да са видими като подобряване на живота на руснаците и ефективността на публичната администрация. Не, реалните резултати от управлението на Путин са изключително ниски. Корупцията на всички държавни структури на Руската федерация, като е била под Елцин, се запазва една и съща почти изцяло, на тези 100% както през 2004. Престъпността се увеличава. Материално-доходното разслоение в Русия става катастрофално . Двадесет процента от населението има хронична живо извън бедността, без никаква надежда да се измъкнат поне до равнището на бедност. Нивото на бедността са повече от 40% от населението.

следва..
цитирай
3. peperutka - мила Рассо, не обикаляй блокето..
14.10 09:52
от 06, като гладна каТърка/с измисл.си..тъпиИмена/elenkokoshkov и toni65
Темата е важна,нали, а който търси Истината, намира
АЗ, НИЩО, не казвам..никъде!! забележи и запомни..
давам единств Висше Окултно Познание,
което ти..нагло игнорираш 10г tuk!!
..изопачаваш всичко, затова и ще пиша!
нали дебатираме .../ти..анонимно))
цитирай
4. eva666 - а, това видео,ще дам довечера/
14.10 10:09

Кремълските масони и ”Откровена реч” на Путин (ВИДЕО)
Публикувано на 01.02.2017 в Свят

На видеото показват влизане в масонски храм, дълбоко под Кремъл…, където, единия, явно е журналист, а другия, с бяла маска, – високопоставен масон – „домакин”. (следва диалог, и кратки пояснения)

Къде се спускаме сега?

– Сега с вас отиваме в храма, в който се събират нашите братя, на събрания.

Незабележимо подземие в центъра на Москва. Непосветен, никога няма да се досети, че тук действа масонски храм. Зад този праг, никога до сега не са пускали чужди хора (а колко ли е чужд разказвачът – журналист).

– Да, това сега е изключение. Иначе, ние не пускаме чужди хора в храмовете си. Това е традиция от столетия.

На видеото показват запис от телевизионно предаване в САЩ, където водещият задава на гостуващия в студиото, президент Буш и на другия кандидат-президент, въпроси за масонската ложа – Череп и кости, в която членува и Буш, и мнозинството тогавашни и сегашни, американски ръководители. На въпросите на водещия, гостите отговарят уклончиво или изобщо отказват да отговарят. Но става ясно, че и двамата кандидати за президентския пост, от двете основни партии, членуват в една и съща масонска ложа… (тази част на видеото е на английски, с руски субтитри).

цитирай
5. milady - за Братята Масони,държави и граници, НЕ съществуват, нито пък...раси.)))
14.10 10:19
Разликата между САЩ и Русия, все пак е ясна.
Докато принадлежноста на Буш и Кери към тайната масоно-мистична секта "череп и кости", е открита от пресата. То връзките на Путин и обкръжението му с масонските структури се заобиколят, смълчават,игнорират.
Но това не означава, че такива връзки няма.
цитирай
6. milady - ще направя снимка и на моята книжка/ноо, и това е прекалено достат.
14.10 10:20
Йерархията е тайна/ и никой, по-надолу, не знае, какво става на Върха!!???

Например, Путин може да освободи целия кабинет начело с Михаил Касянов.
Но да отхвърли Чубайс той не може. Или не иска. Защо е това? Имали значение това че този човек, само веднъж бе поканен на срещата на Bilderberg Group, прикриваща един невидим, и непробиваем "покрив". И Путин е наясно с този "покрив". По времето, в цялата страна се засмя на някои мостри речта на Виктор Черномирдин, Елцин беше министър-председател. Забележка: като най-доброто, но се оказа, както винаги. Въпреки крайно невежество и частния тъпак, Черномирдин изведнъж един от най-богатите хора в света, присвоил "Газпром", мултимиллирдера, с когото Ал Гор искаше да бъде приятел.

За американците, Ал Гор - бивш вицепрезидент по времето на президента Бил Клинтън, който е бивш кандидат за президент, който загуби на предизборната Джордж У. Буш през 2000. За хората, които се занимават с руските отношения, Ал Гор -преди всичко син на сенатора Гор. А Senator Gore е личен приятел на Арманд Хаммер, мултимилионер, който ръководи бизнес делата на съветските "лидери" от Ленин до Горбачов, включително.
цитирай
7. peperutka - https://nemaloknig.com › book-320067
14.10 10:35

изт.е на русский, за по-прегледно) горе Оригинала

Книга "Масонские игры Путина" - Скачать бесплатно .

цитирай
8. troina - и тъй като.съм още с анЦуга, бягам за здраве..отивам в парка..край нас..
14.10 11:18
събота вечер, често съм нощна/ Gehalt a е 100е, т.е.заплащ.е двойно
за да си пиша..с кефф, ей тук..с вас..на любимия ми български език..
и за да наритвам..озлобените, импот.Путети, хабилитата, демек@
цитирай
9. blackpredator - Юло,
14.10 11:37
сепак требело да се омъжиш за Пища Хувнагел
цитирай
10. eva666 - виж,простако-ле, кой те пита...за акъл!!!! ето, нонсенс..у тебя..
14.10 12:37
blackpredator написа:
сепак требело да се омъжиш за Пища Хувнагелтук има 2-3 ма редовни кисели хейтъри- босса, тъ.маре -1917..и бабаРасса..
и аз @ чат пат, но аз ВИНАГИ,имам Синтез!

се повече, си мисля, че онуй пескарско."потайно " майно.../кавичките на потайно.)
си ти..и още една дузина (12 бр !!!
...аре, бягай, тъпоооо си ми..премноогооо...
пред теб, Гого..е Бил Гейтс, дааа..
и,това се вижда на ТВекрана..
цитирай
11. peperutka - deteto Идиотче 866, пак надрусано...с амфети..
14.10 18:50

18:39 - Колата на мастера

Автор: go4ito Категория: Лайфстайл
Прочетен: 5 Коментари: 0 Гласове: 0


На шура ми на шуранайката бившия дедо, т.е. тъст, баща на бившата ми жена ми подари този звяр паркиран на главната в Панагюрище.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: peperutka
Категория: Тя и той
Прочетен: 116431
Постинги: 406
Коментари: 3780
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Декември, 2019  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031